• home
  • /
  • Pajisje te mbrojtjes personale

“Pajisjet e mbrojtjes dhe pajisje të mbrojtjes personale“

Pajisjet e mbrojtjes

Pajisjet e mbrojtjes
Veshje workware
Veshje pune profesionale
Sisteme kundra rënies në punë.
Sisteme dhe mjete kundrazjarrit.
Pajisje për emergjencë dhe ndihmën e shpejtë.
Sinjalistik për kompanit dhe pronë private.
Sinjalistik rrugore

Pajisjet mbrojtëse personale.

Sisteme dhe mjete kundra zjarrit
Fikës zjarri
Batanije kundra zjarrit

Mbrojtje për rrugët respiratore.
Maskë e plotë fytyre
Gjysëm maska
Maska të vogla
Filtra për maska
Filtra për gjysmë maska
Vetrespiruese

Pajisje mbrojtëse për dëgjimin
Kufje
Tapa

Pajisje mbrojtëse gjymtyrët e poshtme
Këpucë
Çizme
Gjunjëza

Pajisje mbrojtëse për gjymtyrët e sipërme
Dorashka
Gjysëm Mëngë

Pajisje mbrojtëse për kokën
Helmeta

Pajisje Mbrojtje për sytë
Syze
Xhamë mbrojtës për sytë
Larës për sytë

Sisteme kundra rrrëzimit
Litarë me kapëse
litarë
pajisje
kapëse
Rripa pozicionimi
Rripa me kapëse

Pajisje për emergjence dhe ndihmë e shpejtë
Kuti të ndihmës së shpejtë
Dollapë
Dollapë zhveshje

Veshje me vizibiliteti të lartë
Veshje kundrangrohjes dhe ekundrazjarrit
Abbigliamento Anti impigliamento ?
Veshje mushama (të ftohtë, erë, shi)
Veshje zjarrdurues (Antiacidë, antistatik)
Veshje mbrojtëse kundra agjentëve kimik
Veshje kundra prerjes
Veshje për mbrotjen ndaj insekteve
Veshje kundrazjarreve nëpër pyje
Veshje një përdorimshe