• home
  • /
  • Ho.re.ca & Health Care

“Jemi gjithnjë në kërkim të produktit më të mire, për veshjen dhe sigurinë në punë, për të garantuar klientët tanë, furnizimin me artikuj bazuar në teknologjitë moderne”. Markat tona janë lider në këtë fushë dhe gëzojnë një standart të lartë cilësor dhe kushtet më të mira të tregut.

 

Restorante, Ushqimore, Hoteleri, Wellness and Beauty, Estetist, Parrukier, Spa, Qëndra kuruese, Parfumeri. Health Care: Veshje shëndetësore (spitalore, studio mjekësore, qëndra fizioterapie, farmaci, kozmetik, etj.)

Hoteleri/Turizëm

Komplete dhe uniforma

Veshje per recepsion

Veshje për Personel Salle, veshje për kuzhinë

Veshje për pastrim etj

Restorante
Restorante
Veshje për Piceri
Veshje për Pub
Veshje për bar
Veshje për Kafeteri
Vershje për Pastiçieri

Mjekësia
Përparëse mjeku
Komplete salle
Komplete Mjeku me ngjyra
Komplete dentisti
Pantajersey
Pantallona e Bermuda
Bluza

Ushqimore
Veshje Bukëpjeskësi
Veshje Bulmeti
Veshje Kasapi
Veshje Sallameri
Veshje dyqan peshku, etj.

Wellness & Beauty
Veshje për Estetik
Veshje për Parukeri
Veshje për Qëndra masazhi, etj.