Seriozitet, Besueshmëri & Cilësi

Gallo Albania Antinfortunistica

Serioziteti, Besueshmëria dhe Cilësia janë tre faktorët kryesorë që e bëjnë kompaninë tonë një konkurrent të fortë në tregun shqipëtar. Gallo Albania është degë e Antifortunistica Gallo s.r.l, kompani e krijuar në 2001 si ide e Antonio Gallo. Antifortunistica Gallo u bë shumë shpejt Leader në sektorin e shitjeve dhe në shpërndarjen me shumicë dhe pakicë për të gjithë zërat e sigurisë dhe mbrojtjes në punë.

sign

 

lexo me shume... Rreth nesh